fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
annotation 12

Последиците од аерозагадувањето ќе бидат пренесени на идните генерации

Досега, за 10 години, никој не се потруди да одговори или да ги истражува последиците од загадувањето со воздухот, велат докторите.

Целиот документарец „Живот во загаден воздух“ гледајте го ТУКА.

Сподели