fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
prekumerno sobiranje na lekoviti rastenija fb

Прекумерно собирање на лековите растенија

Лековитото растение линцура (Gentiana punctata) се наоѓа на листата на национално загрозени видови, токму поради прекумерно собирање.

Prekumerno sobiranje na lekoviti rastenija FB

Сподели