fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
annotation 11

Радикални мерки против загадувањето бараат тетовските екологисти

Радикални проблеми бараат радикални решенија. Веројатно политичарите не ги сакаат овие мерки зашто не се популистички и веројатно им губат гласови, но радикалните проблеми не може да се решаваат со шминка, велат екологистите од Тетово за загадувањето во градот.

Целиот документарец „Живот во загаден воздух“ гледајте го ТУКА.

Сподели