fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
rekordno topla godina featured

Рекордно топла година

Фотографија од сонцето кое сјае позади облаци, со текст: „2022 година е на пат да биде во топ 10 најтопли години од кога се мерат температурите.“
Само во овој јануари, низ светот се надминаа неколку национални и регионални рекорди во просечните температури на воздухот, а крајот на зимата го одбележаа силна временски непогоди низ цела Европа.

Сподели