fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sekoe drvo e dom featured

Секое дрво е дом

sekoe drvo e dom postСо сечењето на дрвјата, не се уништуваат само поединечни единки, туку се уништуваат живеалишта. Крошнта, стеблото, кората и корењата пратставуваат мали домови на голем број видови. Дрвјата се мали екосистеми.

 

 

Сподели