fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
annotation 3

Скопје се гуши под чад и магла

Ако се качите над Скопје ќе го видите сивиот слој од чад и магла. Преку него тешко може да се препознае градот и да се види како тој живее во зима.

Целиот документарец „Живот во загаден воздух“ гледајте го ТУКА.

Сподели