fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
annotation 22 8 6 11536 1

Владата има многу аргументи за УНЕСКО статусот на Охридскиот регион

Владата ќе побара од УНЕСКО дополнително време до февруари наредната година за да ги исполни сите препораки и обврски за зачувување на статусот на светско природно и културно наследство на Охридскиот регион. Ова во интервју за Дома го вели Едмонд Адеми, шеф на владината делегација која ќе присуствува на сесијата на УНЕСКО од наредната недела во Баку, Азербејџан.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Сподели