fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
vlijanie na nelegalen ribolov fb

Влијание на нелегален риболов

Доколку сакате да се занимавате со рекреативен риболов секогаш почитувајте ги правилата за спорстки и оддржлив риболов.

Vlijanie na nelegalen ribolov FB

Сподели