fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
crvena lista na zagrozeni vidovi fb

Црвена листа на загрозени видови

Во првата македонска Национална црвена листа се впишани загрозените видови на водоземци, влечуги и растенија.

Crvena lista na zagrozeni vidovi FB

Сподели