fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
drvjata mozhe da se lecghat featured

Дрвјата може да се лечат

drvjata mozhe da se lecghat post
Модерната дендрологија нуди третмани на дрвја кои имаат микробиолошки, ентомолошки или физички повреди, без тие непотребно да се сечат.

Сподели