fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
edukacija i sorabotka so lokalnoto naselenie za spas na endemitite na galicica intro

Едукација и соработка со локалното население за спас на ендемитите на Галичица

Кога последен пат се напивте од убавиот Охридски чај? Помисливте ли каде и до кога ќе го има? 50 проценти од вкупната флора во Македонија се наоѓа на Галичица. Планината која има да даде на сите, бара едукација особено на локалното население за да не се истребат ендемичните растенија.

Видеото „Едукација и соработка со локалното население за спас на ендемитите на Галичица“ го изработи Институтот за комуникациски студии.

Сподели