fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
ekoprofil nikolaj doikin nacionalen park vitosa intro

ЕКОПРОФИЛ – Николај Доикин, Национален парк Витоша

Најголемата мотивација да продолжам со мојата работа е желбата да го откријам животот на дивите животни во Националниот парк Витоша, како и опасностите кои ги демнат – со оваа мисла, биологот Николај Доикин секојдневно ја извршува својата работна задача во Националниот парк Витоша.

Сподели