fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
insektite isceznuvaat fb

Инсектите исчезнуваат

Загубата и уништувањето на живеалиштата, загадување на почвата и водата, како и прекумерната употреба на пестициди се главните причини за намалувањето на бројот и видови на инсекти низ светот.

Insektite isceznuvaat FB

Сподели