За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Значајно за овој даб е и тоа дека поради развиената крошна со многу гранки тој преставува значајно живеалиште и престојувалиште за птици. На повисоките гранки регистрирано е присутво на 10 парови на Сива чапја (Ardea cinerea).

Сподели