fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

И покрај староста, присуството на суви цветни реси и едногодишни шишарки наведува на заклучок дека овие две дрва се’ уште имаат одредена репродуктивна способност.

kratovski borovi i krivogastanski dab sest i pol vekovi staro prirodno nasledstvo 8

Сподели