fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Пределот бил многу поубав во времињата кога селаните чувале повеќе стока и таму ја носеле на пасење, така што ливадите биле многу попитоми, со убава трева, а денес потегот е обраснат со трње и нискостеблеста вегетација.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 11

Сподели