fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

До езерото се стигнува така што на три и пол километри од излезот од Пробиштип, на патот кој води кон Кратово, се скршнува десно и потоа по локален асфалтиран пат, долг нешто малку повеќе од 1 километар, се пристигнува во селото Кундино. Од селото до езерото се стигнува по половина час лесно пешачење по земјена патека долга околу 1,5 километри.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 4

Сподели