fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Поради специфичната хидролошка динамика и непостојаност денес Кундинското езеро повеќе наликува на тресетиште со бујна вегетација од трска и шевар, отколку на вистинско планинско езеро.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 7

Сподели