За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Во минатото, жителите на околните села, трската која расте во езерото ја користеле за покривање куќи, трла, племни и други градби. Денес голем дел од трската е изгорена, веројатно за да се направи пристап до водата за реткиот добиток кој тука го напасуваат локалните жители.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 8

Сподели