fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
lesnovo ja propushti shansata za ekopark featured

Лесново ја пропушти шансата за геопарк

Фотографија од пештера, со текст врз неа: „Поради недостиг на политичка волја, Лесново ја пропушти шансата за геопарк“

Според спроведените геолошки анализи, Лесново со Лесновскиот кратер и неговата околина ги задоволуваат светските стандарди за област со висока вредност од аспект на геолошко наследство.

Сподели