За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
makedonskite reki polni so invazivni ribi featured

Македонските реки полни со инвазивни риби

makedonskite reki polni so invazivni ribi

Нелегалното, неконтролираното и неразумното порибување на реките со странски видови се главна закана за многу домашни видови риби.

Сподели