fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
malkumina go znaat impozantnoto kukulje

Малкумина го знаат импозантното Кукуље

На околу 850 метри надморска височина, сместен како во дупка во шумата се појавува импозантен отсек длабок шеесетина метри, со карактеристични форми на камени фигури.

Целиот документарец „Невидливо геолошко наследство“ гледајте го ТУКА.

Сподели