fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
ne e poznato zosto isceznuvaat featured

Не е познато зошто исчезнуваат габите

На територијата на Македонија може да се најдат околу 450 видови на габи. Главните фактори кои влијаат врз намалување на видовото разнобразие на габи кај сè уште не се познати.

ne e poznato zosto isceznuvaat gabite

Сподели