fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
prirodata ne poznava granici feature

Природата не познава граници

Фотогафија од Дојранско Езеро, со текст: „Заштитата на природата мора да биде пркугранична.

Македонија ги дели најзначајните природни подрачја со сите соседни држави. Голем дел од подрачјата се зачувани од другата страна на граница, но не и кај нас. Само со прекугранична заштита и регионална соработка може да ги сочуваме природата и најважните природни реткости на Балканот.

Сподели