fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
rizici od domashni egzotichni milenichinja featured

Ризиците од домашните егзотични миленичиња

rizici od domashni egzotichni milenichinja

Некои од егзотичните домашни миленичиња, како црвеноушестата желка, се инвазивен вид насекаде низ Европа и претставуваат директна закана за локалната блатна желка како и другите водоземци и влекачи.

Сподели