fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
sar planina gigantski impresiven i nevoobicaen masiv

Шар Планина – гигантски импресивен и невообичаен масив

На пролет може да се доживее целиот колорит на Шар Планина. Таа се протега на 80 километри и е широка до 20 километри и претставува гигантски импресивен и невообичаен масив.

Сподели