fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
skrsheni srca i liljaci

Скршени срца и лилјаци

Велат луѓето би направиле се за љубов – некои би отишле до таму да уништат цела популација на лилјаци со цел да го освојат срцето на саканата. Доколку ова ви звучи како некоја стара приказна, погледнетe го новото видео на Дома да дознаете како локалното население во Кумановско ги решавало своите љубовни проблеми пред само неколку години.

Сподели