fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
tikves fb

Тиквеш – строг природен резерват

Строгиот резерват „Тиквеш“  се наоѓа на јужниот дел на Тиквешкото езеро и зафаќа 9.700 хектари водена површина и 950 хектари копно на кои живеат 39 грабливи птици. Прогласен е за резерват на 23 јули 1997 година.

Tikves FB

Сподели