fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
trgovija so divi zhivotni featured

Трговија со диви животни

Фотографија од волк, на која пишува: Во Македонија недостасува контрола врз нелегалната трговијата со диви животни

Во изминатата година во повеќе наврати на социјалните медиуми и електронските огласи се појавуваа фотографии со понуди и огласи за продажба на диви видови на животни кои се со загрозен статус и под заштита и на национално, но и меѓународно ниво.

Сподели