fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
urbanite shumi go shtitat gradot od klimatskite promeni featured

Урбаните шуми го штитат градот од климатските промени

urbanite shumi go shtitat gradot od klimatskite promeniПространи и здрави урбани шумски екосистеми се најдобриот начин да се намалат последиците од климатските промени врз населението и останатиот жив свет.

Сподели