fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
znacenje na mrtvite stebla

Значење на мртвите стебла

Во мртвите стебла гнездат голем број на птици и лилјаци, а мравките и пчелите прават колонии. Додека некои габи исклучиво растат на вакви стебла.

Znacenje na mrtvite stebla

Сподели