fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
zosto ohridsko ezero e proglaseno za svetsko nasledstvo

Зошто Охридско Езеро е прогласено за светско наследство?

Охридско Езеро е веројатно најразновидното езеро во светот и претставува еко-систем од глобално значење кој овозможува преживување на реликтни видови.

Целиот документарен филм „Охридско Езеро: Загрозено светско наследство“ гледајте го ТУКА.

Сподели