fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

kako-nacija-ne-sme-dovolno-svesni-za-vrednosta-na-prirodata-i-uslugite-koi-taa-gi-nudi

kako nacija ne sme dovolno svesni za vrednosta na prirodata i uslugite koi taa gi nudi

Сподели