За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Од незнаење не веруваме
во органска храна
сторија на Дома прочитај повеќе
Истражување: Западен Балкан еко-филм на Дома кон еко-филмот Писмо од уредникот Лексикон на природата 2020 прочитај повеќе Криминал на бреговите на Пчиња видео-сторија на Дома кон сторијата Сега само молитва може
да ги спаси езерата
фото-сторија види повеќе
За градското зеленило (2) потенцијал за промени кон сторијата За градското зеленило (1) слободниот простор пред раб на исчезнување прочитај повеќе
28

организации се придружија на кампањата

За што се залагаме?
30

percent of earth is covered by great rainforest.

read more

Postimet e fundit

Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина! Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина! Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина! Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина! Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина! Истражуваме, информираме и едуцираме за животната средина!

Earth Care

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Climate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Sun Light

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Planting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Energy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Climate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed sodales auctor nunc, at iaculis odio pellentesque eu.

Lajme

Kush jemi ne?

Njoftohuni me Doma dhe misionin tonë.

Post-KOVID-19

Qëndrimet e komunitetit akademik për jetën pas pandemisë.

Eko ambasadorë

lidhuni me ne

Nën thjerrën