fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Spored-Megjuvladiniot-panel-za-klimatski-promeni-IPCC-potrebni-se-drasticni-merki_za-da-se-ogranici-globalnoto-zatopluvanje-na-1.5-stepen

spored megjuvladiniot panel za klimatski promeni ipcc potrebni se drasticni merki za da se ogranici globalnoto zatopluvanje na 1.5 stepen

Сподели