fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Politika për përdorimin e cookies

Kjo faqe interneti përdor cookies. Cookies janë skedarë të vegjël tekstesh që faqet e internetit mund t’i lënë në kompjuterin ose telefonin tuaj celular dhe të njëjtat t’i lexojnë nga kompjuteri juaj. Me ndihmën e këtyre cookies, faqet e internetit mund të mbajnë mend cilësimet e gjuhës suaj, të marrin informacione për shfletuesin tuaj, adresën tuaj IP dhe të tjera.

Për të përdorur cookies kërkohet pëlqimi (dakordi) juaj. Pëlqimin tuaj mund ta ndryshoni në çdo kohë.

Pëlqimi juaj vlen për faqen e internetit: doma.edu.mk

Çfarë cookies përdorim

Në faqen tonë të internetit përdorim cookies bazë, cookies funksionale, cookies analitike dhe cookies marketingu.

Cookies bazë (të domosdoshme)

Cookies bazë janë të nevojshme për të mundësuar funksionalitetin bazë të faqes. Këto mundësojnë funksionalitetin bazë të faqes së internetit dhe ruajnë sigurinë e saj, pa mbledhur të dhëna për ju.

Cookies analitike (opsionale)

Këto cookies përdoren për të pasur një pasqyrë më të mirë se si përdoruesit e përdorin këtë faqe interneti. Ne i përdorim këto cookies në bashkëpunim me palët e treta që ofrojnë shërbime të tilla si Google Analytics dhe Microsoft Clarity, kështu që duke pranuar këto cookies, ju jeni dakord me politikën e tyre të përdorimit. Këto cookies mbledhin informacione për numrin e vizitorëve, burimin nga i cili keni ardhur në faqen tonë të internetit, vendndodhjen e përafërt gjeografike, kategorinë e moshës, cilat pjesë të faqes së internetit i shikojnë përdoruesit, ku klikojnë, etj.

Cookies marketingu (opsionale)

Këto cookies përdoren për t’u shfaqur vizitorëve reklamat përkatëse. Këto cookies ndjekin lëvizjen tuaj nëpër faqe dhe mbledhin informacione në mënyrë që t’ju shërbejnë reklama specifike.

Ne nuk përdorim cookies për reklamim, por videot tona janë të hostuara në platformën YouTube, e cila, nëse jeni dakord, do të mbledhë informacione të tilla për ju. Nëse jeni dakord me këto cookies dhe shikoni videot e vendosura, ju pranoni politikën e përdorimit të YouTube.

Lista e cookies

Më poshtë do të gjeni një listë të cookies dhe informacionet teknike në lidhje me to.

Polylang

Purpose pending investigation

Usage

We use Polylang for locale management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Purpose pending investigation

Emër
pll_language
Skadim
Function

Post Views Counter

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Purpose pending investigation

Emër
pvc_visits
Skadim
Function

Google Fonts

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Fonts for display of webfonts. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Fonts Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Google reCAPTCHA

Marketing/Tracking

Usage

We use Google reCAPTCHA for spam prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google reCAPTCHA Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Google Maps

Marketing/Tracking

Usage

We use Google Maps for maps display. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Maps Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

YouTube

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use YouTube for video display. Read more

Sharing data

For more information, please read the YouTube Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Functional

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Facebook

Marketing/Tracking, Functional

Usage

We use Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Facebook Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Functional

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Twitter

Functional, Marketing/Tracking

Usage

We use Twitter for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Twitter Privacy Statement.

Functional

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Instagram

Marketing/Tracking

Usage

We use Instagram for display of recent social posts and/or social share buttons. Read more

Sharing data

For more information, please read the Instagram Privacy Statement.

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Complianz

Functional

Usage

We use Complianz for cookie consent management. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties. For more information, please read the Complianz Privacy Statement.

Purpose pending investigation

Emër
cmplz_consenttype
Skadim
365 days
Function
Emër
cmplz_policy_id
Skadim
365 days
Function
Emër
cmplz_marketing
Skadim
365 days
Function
Emër
cmplz_banner-status
Skadim
365 days
Function
Emër
cmplz_statistics
Skadim
365 days
Function
Emër
cmplz_preferences
Skadim
365 days
Function

Functional

Emër
Skadim
365 days
Function
Read user IP address

Google Analytics

Statistics

Usage

We use Google Analytics for website statistics. Read more

Sharing data

For more information, please read the Google Analytics Privacy Statement.

Purpose pending investigation

Emër
cmplz_functional
Skadim
365 days
Function

Statistics

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Metaslider

Functional

Usage

We use Metaslider for website design. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Functional

Emër
Skadim
Function

Burst Statistics

Statistics (anonymous)

Usage

We use Burst Statistics for website statistics. Read more

Sharing data

This data is not shared with third parties.

Statistics (anonymous)

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Wordfence

Functional

Usage

We use Wordfence for security and fraud prevention. Read more

Sharing data

For more information, please read the Wordfence Privacy Statement.

Functional

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Microsoft Clarity

Statistics, Marketing/Tracking

Usage

We use Microsoft Clarity for heat maps and screen recordings. Read more

Sharing data

For more information, please read the Microsoft Clarity Privacy Statement.

Statistics

Emër
Skadim
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Marketing/Tracking

Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address
Emër
Skadim
Function
Emër
Skadim
expires immediately
Function
Read user IP address

Miscellaneous

Purpose pending investigation

Usage

Sharing data

Sharing of data is pending investigation

Purpose pending investigation

Emër
bvfw-bypass-cookie
Skadim
Function
Emër
wp-postpass_53a1b71ea6e073dc3bf75535b2de1474
Skadim
Function
Emër
wp-postpass_ed100d1a39529af24df040e17d1a193d
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::54751df08f47398
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::9b9
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::6743163f21975e3
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::54751df08f47398
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::6743163f21975e3
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::search-console::searchanalytics::9b9
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::7b8c9a5dd0351a9
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::search-console::searchanalytics::ce3
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::a67f6049cea3811
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::b8e35ced8c0246c
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::a8d79cb295772d7
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::184be59c45f68f8
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::be33999933e9cab
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::pagespeed-insights::pagespeed::84ae7
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::pagespeed-insights::pagespeed::64089
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::7a2a0b1bd2ae6c5
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::report::94cf363166d9faa
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::analytics-4::conversion-events
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.104.0_3ea57f9f6b10b0dc8ee8dc1dd1a446ce_modules::search-console::searchanalytics::d94
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_b124208cbadebebab8cf03e4079fe321_modules::analytics-4::report::976caf188c95d33
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_b124208cbadebebab8cf03e4079fe321_modules::search-console::searchanalytics::cab
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_b124208cbadebebab8cf03e4079fe321_modules::analytics-4::report::aba2352896044a5
Skadim
Function
Emër
404s_displayType
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::50c3c779dbb4fb5
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::2d65d525ba0170d
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::7e519ba92ea0923
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.105.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::093
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.106.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::09cfe50d25a3fb4
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.106.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::4517cdbe39c4730
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.106.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::a88
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.106.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::82622a6bfc97ca2
Skadim
Function
Emër
wpEmojiSettingsSupports
Skadim
Function
Emër
wp-settings-time-4
Skadim
Function
Emër
_grecaptcha
Skadim
Function
Emër
ufw_status_ufw_1
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::8f92c59263cb5a0
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::de177144475f500
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::0ce
Skadim
Function
Emër
rank-math-option-search-index
Skadim
Function
Emër
rank-math-option-sitemap-index
Skadim
Function
Emër
rank-math-option-general-index
Skadim
Function
Emër
rank-math-option-titles-index
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_5622d6f6928ea218fdff73c0c7da26ec_modules::analytics-4::report::8f92c59263cb5a0
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_5622d6f6928ea218fdff73c0c7da26ec_modules::analytics-4::report::de177144475f500
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::fba773d940f7f28
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.107.0_5622d6f6928ea218fdff73c0c7da26ec_modules::search-console::searchanalytics::0ce
Skadim
Function
Emër
setting-panel-container-rank-math-options-general_options
Skadim
Function
Emër
setting-panel-container-rank-math-options-titles_options
Skadim
Function
Emër
setting-panel-container-rank-math-options-sitemap_options
Skadim
Function
Emër
mailerlite:forms:shown:98008766312613829
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.109.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::c6cf3cdd91a7dc4
Skadim
Function
Emër
lastExternalReferrerTime
Skadim
Function
Emër
lastExternalReferrer
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_df326e4b85a98ba82076ad9be379c5fe_modules::analytics-4::report::7e97660f66c8259
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_df326e4b85a98ba82076ad9be379c5fe_modules::search-console::searchanalytics::12b
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_df326e4b85a98ba82076ad9be379c5fe_modules::analytics-4::report::a5f022fa3b4940a
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_df326e4b85a98ba82076ad9be379c5fe_modules::analytics-4::report::439cce4781076bc
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::df57246422300c2
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::77f
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::7754c6d023b1be3
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.110.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::e712e79bf40c9a4
Skadim
Function
Emër
wp-settings-time-5
Skadim
Function
Emër
wp-settings-5
Skadim
Function
Emër
rs6_overview_pagination
Skadim
Function
Emër
debug
Skadim
Function
Emër
bis_data
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.119.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::52d519bf9b09391
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.119.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::60ffe2ce2d9e574
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.119.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::search-console::searchanalytics::caf
Skadim
Function
Emër
googlesitekit_1.119.0_73ff472d8e5fe9270845cb42a5fdacc1_modules::analytics-4::report::6e0c1fd20ec4169
Skadim
Function
Emër
PHPSESSID
Skadim
Function
Emër
wp-settings-time-6
Skadim
Function
Emër
wp-settings-6
Skadim
Function
Emër
__wpDataTestLocalStorage
Skadim
Function
Emër
copiedShortcode
Skadim
Function

Pëlqimi (dakordi) për përdorimin e cookies

Kur vizitoni për herë të parë faqen tonë të internetit, do t’ju shfaqet një dritare që shpjegon cookies. Sapo të klikoni në “Ruaj cilësimet", ju pranoni përdorimin tonë të kategorive të cookies dhe shtesave që keni zgjedhur në dritare, siç përshkruhet në këtë Politikë për përdorimin e cookies. Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookies përmes shfletuesit tuaj, por kini parasysh se në këtë rast, faqja jonë e internetit mund të mos funksionojë siç duhet.

Menaxhimi i pëlqimit (dakordit) për përdorimin e cookies

Informacion kontakti

Instituti për Studime të Komunikimit
Jurij Gagarin 17/1-1, 1000 Shkup
Maqedoni
Email:
Telefoni: +389 2 3090 004

Lexoni Politikën e privatësisë.