За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

srednoskolci-i-graganski-aktivisti-ucat-kako-podobro-da-zastapuvaat-inicijativi-za-zivotna-sredina-featured

srednoskolci i graganski aktivisti ucat kako podobro da zastapuvaat inicijativi za zivotna sredina featured

Сподели