За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Borbata-za-urbanoto-zelenilo-vic-Karpos-8

Фотографија од табла на која се гледа приказ за финалниот изглед кој треба да го заземе објектот во изградба. Изведувачот е „Компанија Велкоски“.

Сподели