fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Дури и во ваква состојба езерото претставува своевидна атракција, која зедно со околните ливади и несекојдневниот амбиент нуди можност овој локалитет да се претвори во излетничко место. Таква идеја постои веќе извесен период во општината Пробиштип, но како една од пречките за нејзино реализирање е тоа што самото езеро се наоѓа на посед кој е во приватна сопственост.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 12

Сподели