fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Сегашната форма на релјефот во ова подрачје датира уште од периодот на доцниот миоцен и раниот плеоцен (некаде пред околу 5,3 милиони години), а се создала по завршувањето на вулканска активност која траела повеќе од 20 милиони години.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 3

Сподели