fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Кундинското езеро се наоѓа на надморска висина од 745 метри. Има карактеристична бубреговидна форма и кога е со полн водостој, должината му достигнува до 250 метри, широчината до 70 метри, а длабочината до 3 метри.

kundinsko ezero vulkanski biser na osogovijata 5

Сподели