fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
mladite za prirodata

Youth for nature

What bothers you in your environment? Who is to blame? Who will solve the problem? Pointing at issues became societal discipline, while nobody provides solutions. Can the creativity of our youth change our environment, can the youth be the creators of the world they want to grow in? The formula is simple: problem + idea + support = solution. We have with the SHAPE project, in two years, built a zone in which the youth can identify a problem and find a solution for it.

Share