fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
mladite za prirodata

Të rinjtë për natyrën


Çfarë është ajo që ju pengon rreth jush? Kush e ka fajin? Kush do ta zgjidhë problemin? Drejtimi i gishtit kah fajtori është kthyer në një disiplinë kryesore shoqërore, askush nuk ofron zgjidhje. A mundet krijimtaria e të rinjve të ndryshojë mjedisin tonë, a mund të jenë vetë të rinjtë krijuesit e botës në të cilën duan të plaken? Formula është e thjeshtë, problem + ide + mbështetje = zgjidhje. Gjatë dy viteve, me projektin SHAPE, ndërtuam zonë në të cilën të rinjtë do të paraqesin problem dhe do të gjejnë një zgjidhje për të njëjtin!

Share