fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
mladite za prirodata

Младите за природата

Што е тоа што ви пречи околу вас? Кој е виновен? Кој ќе го реши проблемот? Вперувањето прст стана водечка општествена дисциплина, решенија не нуди никој. Може ли креативноста на младите да ја промени нашата околина, може ли младите сами да бидат креатори на светот во кој сакаат да стареат? Формулата е едноставна, проблем + идеја + поддршка = решение. За две години, со проектот SHAPE изградивме зона во која младите ќе постават проблем и за него ќе најдат решение!

Сподели