fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Istraživanje: Zapadni Balkan

Zemlje Zapadnog Balkana dele sličnu istoriju, granice i prirodne vrednosti. Međutim, da li dele iste probleme i sa životnom sredinom?

Voditelj: Gjorgji Neškoski
Autor: Kiril Arsovski Pržo
Režija: Ana Aleksovska
Kamera: Ivan Popović, Ljubomir Domazetov, Mihajlo Jelisavčić, Artan Rama
Novinari: Svetlana Đorđević, Artan Rama
Share