fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo
patot na maskite featured1

Put Maski

Moramo nositi maske da zaštitimo sebe i ljude oko sebe. Međutim kako maske utiču na okolinu i šta se sa njima događa kada ih maknemo sa lica?

Autor: Kiril Arsovski
Novinarka: Ana Zafirova
Režija: Ana Aleksovska
Kamera: Vladimir Dimoski
Montaža: Borče Krstevski
Share