fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Eco Ambassador – Liljana Tomovic

When it comes to natural values, many people think, “Well, I’ve seen that and I do not care what happens.” Yes, we can think like that, but the question is how much the others, meaning the future generations that will come after us, will know what we had on this Planet Earth.

This video was prepared by the Institute for Communication Studies.

Share