fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

ЕКО АМБАСАДОР – Љиљана Томовиќ

Кога се работи за природните вредности, повеќе луѓе размислуваат: „Па добро јас тоа сум го видел и што ми е гајле што ќе се случи“ Можеме да размислуваме и така, но се доведува во прашање колку другите и како и идните генации што доаѓаат после нас ќе знаат што сме имале на оваа планета Земја.

Сподели