fbpx


За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

ECO AMBASADOR – Ljiljana Tomoviq

Kur bëhet fjalë për vlerat natyrore, shumë njerëz mendojnë: “Epo, unë e kam parë atë dhe nuk më intereson se çfarë do të ndodhë”. Mund të mendojmë edhe ashtu, por shtrohet pyetja nëse të tjerët ashtu edhe gjeneratat e ardhshme që do vijnë pas ne do ta dinë se çfarë kemi pasur në këtë planet Tokë.

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Share