За Дома
Дома е едукативна еколошка онлајн платформа на Институтот за комуникациски студии.
За ИКС
IKS
Мисијата на ИКС е да помогнеме во зајакнувањето на македонската демократија во работата со медиумите, граѓанското општество и јавните институции, едуцирајќи критична јавност која ќе бара поголема транспарентност и отчетност преку вклучување на граѓаните во креирањето јавни политики.
+389 2 3090 004
Поврзани страници
Samo Prasaj logo

ResPublica logo

Македонските реки

Најголемите реки во Македонија имаат висок индекс на загаденост.

Makedonskite reki

Поврзано  Македонија ја потпиша Декларацијата за заштита на шуми
Сподели

samo-prasaj_gif-3